Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Mi o vuku a vuk na vrata....

Go down 
+2
~Lara~
fairydust
6 posters
Autor/icaPoruka
fairydust
New User
New User

Broj postova : 2
Registration date : 12.12.2007

Mi o vuku a vuk na vrata.... Empty
PostajNaslov: Mi o vuku a vuk na vrata....   Mi o vuku a vuk na vrata.... Icon_minitimesri pro 12, 2007 10:41 pm

Došla maca na vratanca... Nisam ja maca ali to se tako kaže.... Ma evo došla ja malo posjetiti vas i shakiroljubce, te vidjeti što je novo kod Shaki.... Nadam se da ćemo se ugodno družiti i bla bla bla.... kisses
[Vrh] Go down
~Lara~
Admin
Admin
~Lara~

Broj postova : 74
Registration date : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Mi o vuku a vuk na vrata....   Mi o vuku a vuk na vrata.... Icon_minitimesri pro 12, 2007 10:42 pm

smile Napokon si se učlanila!
Svejedno sada moraš ići na Ljubimce!

Btw. Welcome!!! dogy
[Vrh] Go down
https://shakira.catsboard.com
shaki01
New User
New User
shaki01

Broj postova : 50
Registration date : 11.12.2007

PostajNaslov: Re: Mi o vuku a vuk na vrata....   Mi o vuku a vuk na vrata.... Icon_minitimečet pro 13, 2007 3:00 pm

martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa joj žvakača go go ahaaa
[Vrh] Go down
Shakira is the one
New User
New User
Shakira is the one

Broj postova : 81

PostajNaslov: Re: Mi o vuku a vuk na vrata....   Mi o vuku a vuk na vrata.... Icon_minitimečet pro 13, 2007 9:15 pm

Welcome....
[Vrh] Go down
http://besla93.blog.hr
*dia_especial*
New User
New User
*dia_especial*

Broj postova : 21

PostajNaslov: Re: Mi o vuku a vuk na vrata....   Mi o vuku a vuk na vrata.... Icon_minitimepet pro 14, 2007 11:54 pm

došla maca na vratanca...dosla cica na kolica....hah....to govori uvik nastavnik iz fizike....

DOBROdosla!! icecream icecream
[Vrh] Go down
So don't bother
New User
New User
So don't bother

Broj postova : 57
Registration date : 12.12.2007

PostajNaslov: Re: Mi o vuku a vuk na vrata....   Mi o vuku a vuk na vrata.... Icon_minitimesub pro 15, 2007 11:43 am

DOBRODOŠLA!!!!!!!
p.s.anchii šta se tiče ovoga iz fizike.....naš je nastavnik tamo neki čudak....iako se
svaki put prije odmorA DERE:ajdee zakasnit ćete na čevape...i šta ja znan šta još..
a ovaj iz tjelića...molinte da ga vidiš...na šta on liči!!!i jedan put on upa anđeli-
ne igraj se s vukon!a mi zavarili...... smile aaaaaaa
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Mi o vuku a vuk na vrata....   Mi o vuku a vuk na vrata.... Icon_minitime

[Vrh] Go down

Mi o vuku a vuk na vrata....
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.