ja ljudi imam stvaaarno dosta toga..i evo,slike su u pripravku..iako,nisam mogla slikat sve cd-e koje imam i ostale duplikate jer mi je baka u zagrebu pa ću ostatak poslije nove godine objavit..evo nečeg od tog što imam....
evo ovako..prvo što gledate je neki bezbvezni plakat
kojeg sam radila s prijateljicama kad nisam znala baš puno o shaki
ugl.to je za engleski bilo,pa je sve na eng..
nakon toga,možete vidjeti kolekciju mojih
neorginalnih i 2 orginalna cd-a...lo
tu su i cd-i sa slikama,a i oni koje sam morala pržit
da bi ih mogla slušat na obišnom cd-playeru
moja knjiga ljubav u doba kolere
skup mnogo toga...možete vidjeti i zelenu knjigu o drogi i tome što se djelila poslije koncerta
stvari gledane iz drugog kuta (nije mi se dalo slikati pojedinačno,pa se ne vidi prava debljina stvari
onda.na ovoj slici možete vidjeti 4 bilježnice (popunjene) osim ove najšarenije,ona ima jjoš par stranica...i možete vidjet fascikl,tu držim ostale članke i ima ih stvaaaaaaaaarno mnogo pa mi je žao što se na slikama ne vidi koliko zapravo ima toga...hehhh
ovo je,ajmo reći skup svega toga,bar većine...koji sam obgrlila jednom lijepom maramom koju koristim kada plešem..hehe
ovdje je moja ladica,a imam dosta toga poljepljenog po vratima i po zidu,to nije ubrojano..uf,crkla sam..
ovdje su dva orginal dvd-a,zna se o kojima se radi..
evo,sad ću vam reći sve što ste mogli vidjet na slici..tek sam sada skužila da nisam
stavila sve slike na usb...uglavnom,ja imam oko stotinjak postera i još duplikate,albume,dvdove,4 bilježnice o njoj,fascikl sa člancima,4 cd-a sa slikama,i još neke slike na kompjuteru,te na kompu imam isto sve albume,sve spotove osim bl,no on mi ni ne treba,sve pjesme,nekoliko skinutih nastupa uživo,i neke dokumente s biografijom i sličnim....e da,imam i majicu koju sliku nisam isto prebacila ali budem,i normalno imam uokvirenu ulaznicu za veliku goricu..hehe...
eto,to je moje,ako sam šta zaboravila budem nadodala..divite se mome..ničemu...nije puno,no sretna sam da bar imam nečega..