Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Vaša Shakira kolekcija!

Go down 
+4
Shakira Fan Full
So don't bother
~Lara~
ShakiNajFan
8 posters
Autor/icaPoruka
ShakiNajFan
New User
New User
ShakiNajFan

Broj postova : 18
Registration date : 15.12.2007

Vaša Shakira kolekcija! Empty
PostajNaslov: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimened pro 16, 2007 3:38 pm

heyyou Ako ste ponosni svojom kolekcijom Shakirinih cdova,dvdova,postera,članaka itd.Slikajte sve što imate i objavite slike u postu!
kisses besssoooo!
[Vrh] Go down
~Lara~
Admin
Admin
~Lara~

Broj postova : 74
Registration date : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimened pro 16, 2007 3:48 pm

Ja to ne mogu reči jer meni posteri nikada nisu bili baš onako kao ukras, a članke ostavljam u časopisima...
A imam samo jedan originalan CD (sutra ću PONOVNO ići u Aquaris i vidjet dali su dobili DVD) i dva neoriginalna CD-a tako da se ne mogu baš pohvaliti... ohjoj
[Vrh] Go down
https://shakira.catsboard.com
So don't bother
New User
New User
So don't bother

Broj postova : 57
Registration date : 12.12.2007

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimened pro 16, 2007 4:26 pm

ma lara sve je to dobro!!!!!!!!
ja iman...da vidimo.....
LIVE AND OFF THE RECORD
LAUNDRY SERVICE
ORAL FIJACION VOL.1
ORAL FIXATION VOL2
O.F. VOL 1 I 2 +DVD
ORAL FIXATION TOUR DVD

I IMAN ONO POSTERE I ČLANKE.,....BEĐEVE....I MAJICU....hehe...
inače o shakiri san tek negdi prije godinu ipo počela skupljat....
jesan je prije slušala...al ne baš....toliko UŽIVLJENIČKI ka sada...looool....
aj slikat ću van jednon to sve pa ću objavit sliku...
bubnjevi bubnjevi
[Vrh] Go down
Shakira Fan Full
New User
New User
Shakira Fan Full

Broj postova : 64
Registration date : 11.12.2007

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimepon pro 17, 2007 8:44 pm

ja imam orginal samo Oral Fixation vol2 i Fijacion Oral vol1 dvd još nemam, nemam ni jedan dvd- orginal al sam ih sve pogledala jer ih imam na kompu imam spržen PD i LS i nekakav remix cd gdje su no, hdl, dont bother.......

imam negdje oko 30 postera i jako puno toga iz novina. žvakača shakianddogy
[Vrh] Go down
shaki01
New User
New User
shaki01

Broj postova : 50

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimepon pro 24, 2007 7:28 pm

ja ljudi imam stvaaarno dosta toga..i evo,slike su u pripravku..iako,nisam mogla slikat sve cd-e koje imam i ostale duplikate jer mi je baka u zagrebu pa ću ostatak poslije nove godine objavit..evo nečeg od tog što imam....

evo ovako..prvo što gledate je neki bezbvezni plakat
kojeg sam radila s prijateljicama kad nisam znala baš puno o shaki
ugl.to je za engleski bilo,pa je sve na eng..

Vaša Shakira kolekcija! Foto-010

nakon toga,možete vidjeti kolekciju mojih
neorginalnih i 2 orginalna cd-a...lo
tu su i cd-i sa slikama,a i oni koje sam morala pržit
da bi ih mogla slušat na obišnom cd-playeru

Vaša Shakira kolekcija! Foto-010

Vaša Shakira kolekcija! Foto-011

moja knjiga ljubav u doba kolere

Vaša Shakira kolekcija! Foto-012

skup mnogo toga...možete vidjeti i zelenu knjigu o drogi i tome što se djelila poslije koncerta

Vaša Shakira kolekcija! Foto-013

stvari gledane iz drugog kuta (nije mi se dalo slikati pojedinačno,pa se ne vidi prava debljina stvari

Vaša Shakira kolekcija! Foto-014
onda.na ovoj slici možete vidjeti 4 bilježnice (popunjene) osim ove najšarenije,ona ima jjoš par stranica...i možete vidjet fascikl,tu držim ostale članke i ima ih stvaaaaaaaaarno mnogo pa mi je žao što se na slikama ne vidi koliko zapravo ima toga...hehhh

Vaša Shakira kolekcija! Foto-015

ovo je,ajmo reći skup svega toga,bar većine...koji sam obgrlila jednom lijepom maramom koju koristim kada plešem..hehe
Vaša Shakira kolekcija! Foto-016

ovdje je moja ladica,a imam dosta toga poljepljenog po vratima i po zidu,to nije ubrojano..uf,crkla sam..

Vaša Shakira kolekcija! Foto-017

ovdje su dva orginal dvd-a,zna se o kojima se radi..
Vaša Shakira kolekcija! Foto-018

evo,sad ću vam reći sve što ste mogli vidjet na slici..tek sam sada skužila da nisam
stavila sve slike na usb...uglavnom,ja imam oko stotinjak postera i još duplikate,albume,dvdove,4 bilježnice o njoj,fascikl sa člancima,4 cd-a sa slikama,i još neke slike na kompjuteru,te na kompu imam isto sve albume,sve spotove osim bl,no on mi ni ne treba,sve pjesme,nekoliko skinutih nastupa uživo,i neke dokumente s biografijom i sličnim....e da,imam i majicu koju sliku nisam isto prebacila ali budem,i normalno imam uokvirenu ulaznicu za veliku goricu..hehe...

eto,to je moje,ako sam šta zaboravila budem nadodala..divite se mome..ničemu...nije puno,no sretna sam da bar imam nečega..
[Vrh] Go down
~Lara~
Admin
Admin
~Lara~

Broj postova : 74
Registration date : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimeuto pro 25, 2007 12:11 am

NIJE PUNO???????????
Jesi ti luda???
Pa što si se rodila i odmah si postala Shakirin fan????
Kako? Pa? Koliko ti stolječa nju slušaš???? zbunjen
[Vrh] Go down
https://shakira.catsboard.com
shaki01
New User
New User
shaki01

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimeuto pro 25, 2007 6:10 pm

~Lara~ je napisao/la:
NIJE PUNO???????????
Jesi ti luda???
Pa što si se rodila i odmah si postala Shakirin fan????
Kako? Pa? Koliko ti stolječa nju slušaš???? zbunjen

hehhehehhe.....lara..bas si smijesna...cuj,ja ti nju slusam vec nekoliko godina ali sam pocela skupljat ovo tek prosle...lol...
[Vrh] Go down
p_che_lica
New User
New User
p_che_lica

Broj postova : 24
Registration date : 25.12.2007

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimeuto pro 25, 2007 11:02 pm

shaki01 svaka ćast !!!...zbilja si nakupila dosta toga ! no
[Vrh] Go down
http://pchelicaizkvarta.blog.hr
shaki01
New User
New User
shaki01

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimesri pro 26, 2007 8:16 pm

p_che_lica je napisao/la:
shaki01 svaka ćast !!!...zbilja si nakupila dosta toga ! no

tnxxxx...čuj,trudim se,a i sama se sebi divim..to mi je jedina stvar u kojoj sam potpuno ustrajala...hehhe
[Vrh] Go down
Shakira Fan Full
New User
New User
Shakira Fan Full

Broj postova : 64

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimesri pro 26, 2007 9:47 pm

ajme..... super žvakača
[Vrh] Go down
So don't bother
New User
New User
So don't bother

Broj postova : 57
Registration date : 12.12.2007

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimesri pro 26, 2007 10:00 pm

ODLIČNO!!!!!!!!!!!!!!!VIDILA SAN I SVOJ PRIPRŽENI L&OTR!!!!!!!
ODLIČNO!!SVAKA ČAST....SAMO MI JE ŽA JER NEMA MAGIE I PELIGRA....
[Vrh] Go down
shaki01
New User
New User
shaki01

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimečet pro 27, 2007 3:54 pm

yep,i on je tu..=)
čini mi se da mi je omalila ladica ili sam puno toga nakupila,jer,više mi ne stane sve u ladicu..uff!!
e da,to sam rekla i petri,ostalo ću isto stavit...i majicu sam zaboravila,a ovo mi je kod bake..ali bude i to došlo na svoje..hehe
[Vrh] Go down
shakira_isabel
New User
New User

Broj postova : 8
Registration date : 02.01.2008

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimesri sij 02, 2008 9:21 pm

aaaaaaajjjjjjjjmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....skupljas samo godinu dana!!pa kaj je tolko toga izaslo u samo godinu dana!!ajmemeni..a ja sam ocajna , neznam di da vise nabavim.. not happy ..svaka cast shaki01..
[Vrh] Go down
Tea
New User
New User
Tea

Broj postova : 18
Registration date : 22.03.2008

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitimeuto oľu 25, 2008 1:11 pm

a čovječe, ja nemam skoro ništa od shaki..
tak da se ne mogu pohvalit..
a imam neke postere, uslikat ću s mobom pa prebacit na komp možda, al cd imam nije original.. dvd ću dobit - nije original..
a imam puno članaka onak, al ne režem ih..
eto
tjt.
žvakača joj
[Vrh] Go down
http://mallena05.blog.hr
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vaša Shakira kolekcija!   Vaša Shakira kolekcija! Icon_minitime

[Vrh] Go down

Vaša Shakira kolekcija!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Shakira na MTV-u
» Shakira oft- gitara
» Koja si Shakira?? Kviz
» SHAKIRA U RIMU!!!
» Shakira blogovi