Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Jolie: Nemam anoreksiju

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
~Lara~
Admin
Admin
~Lara~

Broj postova : 74
Registration date : 10.12.2007

Jolie: Nemam anoreksiju Empty
PostajNaslov: Jolie: Nemam anoreksiju   Jolie: Nemam anoreksiju Icon_minitimesri pro 19, 2007 4:47 pm

Iako se već dugo priča o tome da Angelina Jolie ima anoreksiju, ona tvrdi da to nije istina. Razlog topljenju kilograma su, tvrdi, emocionalni problemi uzrokovani majčinom smrću.

Dramatični gubitak težine Angelina Jolie povezuje sa smrću svoje majke Marcheline Bertrand, koja je preminula u siječnju ove godine, nakon što je izgubila bitku s rakom jajnika. Glumica tvrdi da su se njeni kilogrami, u tom emocionalno teškom razdoblju, samo topili te da njezina mršavost nije povezana s njenom željom da tako izgleda.

"Umjesto da ljudi na moj izgled reagiraju sumnjom da je posljedica mojih emocionalnih problema, oni odmah postavljaju besmislena pitanja. Želim da ljudi shvate tko sam kao osoba, da nisam netko tko izgleda mršavo, nego samo netko tko se trudi prebroditi tešku godinu.

Jolie je također izjavila da je Brad Pitt bio divan kada joj je majka umrla. "On je super prijatelj i bio je divan kada je umrla moja majka. Noć nakon toga proveo je s mojim bratom i sa mnom ispitujući nas kakva je bila naša majka. Natjerao nas je da se prisjetimo nekih situacija iz života kojima smo se tada zajedno smijali. Usmjerio nas je na sve ono zbog čega smo je voljeli", izjavila je 32-godišnja glumica.

Jolie: Nemam anoreksiju 0596007.17
Net.hr
Ma pogledajte ovu sliku... Ovo je najlošija fotomontaža koju sam ja ikada vidjela... pure
[Vrh] Go down
https://shakira.catsboard.com
Shakira Fan Full
New User
New User
Shakira Fan Full

Broj postova : 64
Registration date : 11.12.2007

PostajNaslov: Re: Jolie: Nemam anoreksiju   Jolie: Nemam anoreksiju Icon_minitimesri pro 19, 2007 4:55 pm

da..... pa vide se tragovi, malo bolje kod ruke, ajme meni bolesnika, ona je meni ok, al je fakat mršava... ne vjerujem da je anoreksična. joj uh khmmmmm
[Vrh] Go down
Shakira is the one
New User
New User
Shakira is the one

Broj postova : 81
Registration date : 11.12.2007

PostajNaslov: Re: Jolie: Nemam anoreksiju   Jolie: Nemam anoreksiju Icon_minitimečet pro 20, 2007 4:19 pm

Pa naravno da je nju pogodila mamina smrt,al ipak ne virujen da ima anoreksiju....to je valjda samo iscrpljenost...
[Vrh] Go down
http://besla93.blog.hr
~Amina~
New User
New User
~Amina~

Broj postova : 16
Registration date : 28.11.2009

PostajNaslov: Re: Jolie: Nemam anoreksiju   Jolie: Nemam anoreksiju Icon_minitimesri pro 02, 2009 2:03 pm

Nisam to znala...... gooo
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Jolie: Nemam anoreksiju   Jolie: Nemam anoreksiju Icon_minitime

[Vrh] Go down

Jolie: Nemam anoreksiju
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.