| IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) | |
|
+4Shakira is the one shaki01 ~Lara~ Shakira Fan Full 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Shakira Fan Full New User
Broj postova : 64 Registration date : 11.12.2007
| Naslov: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) čet pro 20, 2007 6:10 pm | |
| OVO SU PJESME KOJE ĆE SHAKIRA VJEROJATNO, AKO POSTOJE OBJAVITI U SVOM SLJEDEĆEM ALBUMU
1. Bad Weather Lyrics by Shakira. Music by Shakira & The Matrix 2. Oral Fixation Lyrics by Shakira. Music by Shakira & Luis F. Ochoa 3. Behind the Music Lyrics by Shakira. Music by Shakira & Tim Mitchell 4. Je te Desire (Something) Lyrics by Shakira & Glen Ballard. Music by Luis F. Ochoa 5. Heart of Mine Lyrics by Shakira. Music by Shakira & Lester Mendez 6. Come Down Lyrics: Shakira. Music by Shakira & Tim Mitchell 7. Smell Like Teen Spirit Lyrics by Kurt Cobain. Music by Nirvana 8. Dear Patricia Lyrics and Music by Shakira 9. The Spider Monkey Lyrics and Music by Shakira 10. Angel from Hell (featuring Carlos Santana) Lyrics by Shakira. Music by Shakira & Carlos Santana 11. Disturbing Behavior Lyrics by Shakira. Music by Shakira & Brendan Buckley... | |
|
| |
~Lara~ Admin
Broj postova : 74 Age : 29 Location : Rijeka, Croatia Registration date : 10.12.2007
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) čet pro 20, 2007 8:44 pm | |
| Da ti iskreno kažem bilo bi mi jako drago kada bi ojesme bile ovakve jer prema naslovima mogu zaključiti kakve su. Ma odlično, a ovo: Dear Patricia - sigurno posvečena pjesma njenoj sestri. Joj da bar pjesme mbudu takve! | |
|
| |
Shakira Fan Full New User
Broj postova : 64 Registration date : 11.12.2007
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) pet pro 21, 2007 2:51 pm | |
| jedva čeka da čujem oral fixation- to si ne mogu zamislti, dear patricia, i napokon cijeu pjesmu come down... | |
|
| |
shaki01 New User
Broj postova : 50 Registration date : 11.12.2007
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) pon pro 24, 2007 8:01 pm | |
| ajmeeee,nadam se da će album biti ovakav...i come down,omgggggggggggggggggggg predobre je izabrala...te su koliko znam napisane,no neznam jesu li uglazbljene..jao,ajme,nadam se da će ovo bit novi album..a ne ono s hrpom dueta...pfr | |
|
| |
Shakira is the one New User
Broj postova : 81 Age : 31 Location : Split Registration date : 11.12.2007
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) sri pro 26, 2007 1:42 am | |
| I ja,ovaj mi se popis puuno više sviđa.. | |
|
| |
So don't bother New User
Broj postova : 57 Registration date : 12.12.2007
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) sri pro 26, 2007 9:34 pm | |
| ajmeeee da bar!!!!!!!!!!odličan tracklist....baš mi se sviđa.... osobito mi je zakon šta bi tako konačno čula ciiluuuuuuuuu verziju pisme come down!!! oh yeahh!!!! | |
|
| |
p_che_lica New User
Broj postova : 24 Age : 30 Location : Požega,Hrvatska Registration date : 25.12.2007
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) čet pro 27, 2007 9:28 pm | |
| joj da bar!!!...na prvi pogled mi se čini super !!! | |
|
| |
ShakiNajFan New User
Broj postova : 18 Registration date : 15.12.2007
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) sub pro 29, 2007 8:50 pm | |
| Ne vjerujem baš da je to to,ali inače odličan popis pjesama....a ova pjesma Dear Patricia može biti posvećena njenoj sestri,ali može i Patricii Telez kojoj je posvetila i FO/OF albume. | |
|
| |
shaki01 New User
Broj postova : 50 Registration date : 11.12.2007
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) sri sij 02, 2008 7:43 pm | |
| da,petra,slažem se s tobom..malo je suludo da samo jednoj sestri posveti pjesmu..MISLIM ONO... svejedno,kako god bilo,sigurno će biti zanimljivo..neka shaki drži znatiželju u nama.. | |
|
| |
Pure_Shakii_fan New User
Broj postova : 25 Age : 29 Location : Belišće Registration date : 24.03.2008
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) ned oľu 30, 2008 8:21 pm | |
| ja mislim da će pjesma dear patricia bit posvećena sestri... neznam...možda je dugo nije vidla... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) | |
| |
|
| |
| IMAMO NOVI ALBUM (MOŽDA) | |
|